1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Türbe dönüşü kaza

Adıyaman'da meydana gelen trafik kazasında yaralanan 2 kişiden biri yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'dan Adıyaman'a gezi amaçlı gelen Mustafa Çay (25) ve Mehmet İlhan Kiraz (22), 63 EH 918 plakalı otomobilleri ile birlikte Abuzer Gaffari türbesine gitmiş ve dönüşte virajı alamayarak şarampole yuvarlanmışlardı.

Kazada ağır yaralı olarak Adıyaman Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Mehmet İlhan Kiraz yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mustafa Çay'ın ise yoğun bakım ünitesindeki tedavisine devam ediliyor.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Önceki haber

Adıyaman'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'dan Adıyaman'a gezi amaçlı gelen Mustafa Çay (25) ve Mehmet İlhan (22), 63 EH 918 plakalı otomobilleri ile birlikte Abuzer Gaffari türbesine gitti. Dönüşte Mustafa Çay'ın kullandığı otomobil viraja alamayarak şarampole yuvarlandı.

Çevredeki vatandaşlar otomobilin hızlı olduğu için virajı alamadığını ileri sürdü. Otomobilin kullanılamaz hale geldiği kazada yaralanan Mustafa Çay ile Mehmet İlhan olay yerine gelen ambulanslarla Adıyaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yaralıların burada yapılan müdahaleler sonrasında durumlarının ağır olduğu öğrenilirken, Mustafa Çay'ın hayati tehlikeyi atlatamadığı ve yoğun bakıma alındığı açıklandı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 23:32:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?