1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Türk Telekom'dan basına bilgi

Türk Telekom Adıyaman İl Müdürlüğü tarafından, iletişim sektörüne Türk Telekom'un getirdiği yeniliklerle ilgili olarak basını bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Türk Telekom İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Ömer Altın ve şube müdürleri birlikte basın toplantısı düzenledi. Türk Telekom'un Adıyaman'da 57 bin telefon, 11 bin 500 ADSL abonesi olduğu belirtilerek, Türk Telekom'un iletişim ve haberleşme sektöründe hep ilkleri başardığına ve sektörün öncüsü olduğu kaydedildi. Türk Telekom'un telekomünikasyon sektöründe öncü firma olarak, '52 haftada 52 ürün' söylemiyle hareket ederek, yeni ürün ve servislerle hizmet vermeye devam edileceğin altını çizen Ömer Altın, sosyal projelere de önem verdiklerini söyledi. Düzenlenen basın toplantısında e-fatura ve videofon (görüntülü telefon)hakkında bilgiler verdi.

Altın, "Şu an Adıyaman'da 3 bin 92 adet e-fatura abonemiz, 7 tane görüntülü telefon abonemiz var. Uygulamaya yeni konulan bu hizmetlerden faydalanmak isteyen abonelerin sayısının hızla artacağını umut ediyoruz. Vatandaşa daha iyi hizmet etmek için müşteri hizmetleri servisini yenileyerek, 160 personelimizle hizmet edeceğiz" dedi.

Basın toplantısının sonrasında gazeteciler müşteri hizmetleri servisi gezdirilerek, görüntülü telefon görüşmesi yapmaları sağlandı.

.
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2008 Perşembe 18:14:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?