1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Turnuvanın başlama vuruşu başkandan

Adıyaman Belediyesi 2009 yılı yaz sezonu birimler arası futbol turnuvası başladı.

Karapınar Mahallesi'nde yapılan sentetik çim sahada gerçekleşen turnuvanın başlama vuruşunu Belediye Başkanı Necip Büyükaslan yaptı.

Belediye kültür faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen birimler arası futbol turnuvasının birimlerde görevli personellerin kaynaşması ve personellere moral olması amacıyla düzenlendiği açıklandı. Tüm birimlerin katıldığı turnuvada 10 takım 2 gurupta mücadele veriyor.

Turnuvanın her yıl düzenlendiğini hatırlatan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "Her yıl düzenlediğimiz birimler arası futbol turnuvası bu sezon da yine ayrı bir heyecanla başlıyor. Belediye yönetimi olarak yapılan hizmetlerde personelimizin çalışma koşulları ve şartlarına da önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın personelimizden daha iyi verim alabilmesi için bu tür kültür faaliyetlerine ihtiyaç vardır. Bu gibi organizelerle personelimizi bir nebze de olsa stresten uzaklaştırarak moral ve motivasyonlarını yüksek tutuyoruz. Yaklaşık 2 ay sürecek olan turnuvada tüm takımlara başarılar diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 17:35:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?