6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Ülkü Ocağı kundaklandı

ADIYAMAN ÜLKÜ OCAĞI'NA PROVOKATİF KUNDAKLAMA

Adıyaman Ülkü Ocakları Temsilciliği'nde gece geç saatte kundaklamadan çıktığı tahmin edilen yangın polisi alarma geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, gece geç saatte Yavuz Selim Mahallesi Hastane Caddesi üzerindeki Ülkü Ocağı Temsilciliği'nden alevler yükselmeye başladı. Ülkü Ocağı başkanının makam odası ve ders çalışma odasında aynı anda yükselen alevleri gören mahalle sakinleri itfaiye ve polise haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale ettikleri anda binanın ana giriş kapısı ve daire giriş kapısının açık olduğu belirtirdi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürerek, soğutma çalışmaları yaptı.

İnegöl ve Dörtyol'da meydana gelen provokatif eylemler nedeniyle titiz davranan polis ekipleri geniş çaplı araştırma gerçekleştirdi. Terörle Mücadele ekipleri, İstihbarat Şube ekipleri başta olmak üzere çeşitli birimlerden polisler binanın bulunduğu çevrede geniş çaplı araştırma yaptı.

Kundaklama ihtimali yüksek olan yangında, kapıların zorlandığının belirlenmesi ve içerde yanıcı madde izine rastlanması üzerine polis alarma geçti. Polis ekipleri çöp kutuları başta olmak üzere her yeri didik didik aradı. Olay yeri inceleme ekipleri yangın yerinde geniş çaplı araştırma yaptı. Olay yeri inceleme ekipleri yangın yerinde çeşitli delillere ulaştı.

Yangında Ülkü Ocağı Başkanının makam odası ve ders çalışma odasının kısmen yandığı ve maddi hasar meydana geldiği öğrenilirken, olay yerine MHP Eski Milletvekili Hasari Güler, MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün, Ülkü Ocağı Başkanı Gökhan Dursun geldi.

Adıyaman Ülkü Ocağı Başkanı Gökhan Dursun konuyla ilgili net bilgi olmadığı için açıklama yapmaktan kaçınırken, daha sonra açıklama yapılacağını ifade etti. Gökhan Dursun daha sonra polise olayla ilgili ifade vermek için polis merkezine gitti.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ADIYAMAN ÜLKÜ OCAĞI'NA PROVOKATİF KUNDAKLAMA
ADIYAMAN ÜLKÜ OCAĞI'NA PROVOKATİF KUNDAKLAMA
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2010 Pazartesi 09:17:02
Güncelleme :2 Ağustos 2010 Pazartesi 10:53:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?