6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Ülkü Ocakları'na 'geçmiş olsun' ziyareti

ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN BAŞKAN'A 'GEÇMİŞ OLSUN' ZİYARETİ

Adıyaman'da geçen ay Ülkü Ocakları İl Başkanlığı binasına yapılan molotoflu saldırının ardından, çevre illerin Ülkü Ocakları başkanları Adıyaman Ülkü Ocakları Başkanı'nı ziyaret etti.

Hatay, Mersin, Adana, Mersin, Gaziantep, Osmaniye ve Kahramanmaraş'ın Ülkü Ocakları Başkanları, Adıyaman Ülkü Ocakları'na 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu. Kendi aralarında uzun süre sohbet eden ocak başkanları, yaşanan olayı kınadı.

Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanı Gökhan Dursun, olayı provokasyon olarak değerlendirdiklerini dile getirdi.

Bir daha böyle bir olayın yaşanmamasını temenni eden Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Dutar, "Ülkü Ocakları'nda yaşanan bu hadiseden çok muzdarip olduğumuz için ülkücü kardeşlerimizi ziyaret ettik. Cenab-ı Allah hiçbir ilimizde böyle bir olayın tekrarını nasip etmesin. Bunu yapanların yürekleri varsa bizim karşımıza çıksın" dedi.

Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Şeker ise, "Adıyaman Ülkü Ocakları'nda yaşanmış olan çirkin hadiseden ötürü ziyareti gerçekleştirdik. Bu olaylar ülkü ocaklarını yıldırmayacak, kamçılayacaktır. Ülkü Ocakları, 3-5 çapulcunun yaptığı olayların dışında kalarak asıl faaliyetlerine devam edecek, ülkenin geleceği için gençler yetiştirmeye devam edecektir. Başkan'ımıza da geçmiş olsun" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2010 Çarşamba 16:34:01
Güncelleme :25 Ağustos 2010 Çarşamba 16:50:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?