7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Ülkücüler Şafak'la coştu

ÜLKÜCÜLER AHMET ŞAFAK'LA COŞTU

Adıyaman'ın Besni ilçesinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından, 'Türkülerimizi Beraber Söylüyoruz; Var mısınız?' adlı şölen düzenlendi.

Besni Kız Meslek Lisesi spor salonunda gerçekleştirilen programa MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün, Merkez İlçe Başkanı Sadık Tekeş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Dursun, Kamu-Sen İl Temsilcisi Şemsettin Ağar, Türk Sağlık-Sen İl Temsilcisi Haci Mehmet Sever, Gölbaşı MHP İlçe Başkanı Mustafa Çırakoğlu, Kadın Kolları Başkanı Hayriye Kuştepe, Ülkü Ocakları Besni İlçe Başkanı Mehmet Ballı, daire amirleri ve ülkücülerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Konserde polis ekipleri yoğun güvenlik önlemleri

aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan gece Çarşı Cami İmamı Mahmut Özmercan'ın Kuran-ı Kerim okumasıyla devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ballı yaptı.

Mehmet Ballı, " Ülkücü hareketin davası, büyük Türk Milleti'ni kendi kültür kökleri üzerinde yükselterek önce mazlum İslam toplumlarına ve sonra ezilen bütün insanlığa hak ve adalet götürmek gibi büyük bir heyecanın adıdır. Bu şölenimize emeği geçenlere teşekkürler" dedi.

Konuşmaların ardından 'Bir Hilal Uğruna 40 Yıl' isimli sine vizyon gösterimi yapılmasının ardından pano açık açıktan satışa sunuldu. Daha sonra Besni Halkoyunları ekibi tarafından halk oyunları gösterisi yapıldı. Halk oyunlarının gösterisi izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Halk Oyunlarının ardından özgün rock müziğin güçlü ismi Ahmet Şafak sahne aldı. Birbirinden güzel şarkılarıyla geceye katılanları coşturan Ahmet Şafak, izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Besni Ülkü Ocakları'nın gençleri de konser boyunca susmayarak geceye renk kattı.

Konser, Ahmet Şafak'ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkıların ardından olaysız bir şekilde son buldu.

ÜLKÜCÜLER AHMET ŞAFAK'LA COŞTU
ÜLKÜCÜLER AHMET ŞAFAK'LA COŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 17:24:01
Güncelleme :28 Nisan 2010 Çarşamba 17:34:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?