1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Ümit Aktan Adıyaman'da

Spor Yazarı ve Spikeri Ümit Aktan, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adıyaman Bölge Müdürü Besim Şişman ile Batman Bölge Müdürü Erdal Coşkun, Adıyaman Valisi Ramazan Sodan'ı makamında ziyaret etti.

TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü'nün bahar etkinlikleri kapsamında kente gelen Spor Yazarı ve Spikeri Ümit Aktan ile TPAO Batman Bölge Müdürü Erdal Coşkun, Nemrut Dağı gezisi sonrasında Vali Ramazan Sodan'ı ziyaret ederek, Adıyaman'ın farklı güzelliklere sahip olan bir şehir olduğunu söylediler.

Vali Ramazan Sodan ile bir süre sohbet eden Spor Yazarı Ümit Aktan, Adıyaman'a geleli 24 saat olduğunu fakat bu kısa zamanda hayran kaldığını ve gitmek istemediğini dile getirdi. Adıyaman'dan etkilendiğini açıkça söyleyen Aktan, herkesi Adıyaman'ı gezmeye ve tanımaya davet etti. Aktan, "Adıyaman'ı çok farklı buldum. Çok güzel bir şehir. Ben öncelikle bu şehrin sorunlarını sordum. Fakat sorun yok denecek kadar az. Bu sorunlar diğer şehirlerin yanında Adıyaman'ı Paris yapar. Adıyaman ve halkı her şeyi hak
ediyor" dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Ramazan Sodan ise Spor Yazarı Ümit Aktan'ı herkesin tanıdığını ve sevdiğini hatırlatarak, Aktan'ın Adıyaman'ın güzelliklerini en güzel şekilde tanıtacağına inandığını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 10:27:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?