6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Umrede kayboldu!

UMREYE GİDEN ŞAHISTAN 38 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Adıyaman'dan Umre ziyareti için giden Ahmet Seçilmiş'ten 38 günden beri haber alınamıyor.

Ramazan ayının başlamasından iki gün önce kutsal topraklara Umre ziyaretine giden Ahmet Seçilmiş (80), ilk gün Beytullah'ta tavaf yaparken kayboldu. Kafileyle birlikte tavaf esnasında kafileden ayrılan Ahmet Seçilmiş'in ailesinin tedirgin bekleyişi sürüyor.

8 Ağustos'ta kutsal topraklara giden Ahmet Seçilmiş'in kafilesi 10 Eylül'de Adıyaman'a döndü. Özel şirket ile kutsal topraklara giden kafileden 4 kişi Ahmet Seçilmiş'i bulmak için Mekke'de bekliyor.

Ahmet Seçilmiş'in oğulları Mehmet ve Fahri Seçilmiş babalarının bulunması için şirket yetkililerinin gerekeni yaptıklarını belirterek, devlet yetkililerinin devreye girmesi gerektiğini vurguladılar. Kardeşler babalarının kayıp olduğuna dair Emniyet Müdürlüğü'ne de bilgi verdikleri öğrenildi.

Mehmet Seçilmiş, babasının herhangi bir rahatsızlığının olmadığını kaydederek, babalarının bulunması için gerekli çalışmanın yapılmasını istedi.

Fahri Seçilmiş ise, şirket yetkililerinin Diyanet İşleri Başkanlığı, Konsolosluğa bilgi verdiklerini ifade ederek, "Babamın bulunması için özellikle Dışişleri Bakanlığı yetkililerinin devreye girmesini bekliyoruz. Beytullah'ta kaybolan babamdan 38 günden beri haber alınamıyor. Babamızın sağ salim eve dönmesini umut ediyoruz" dedi.

UMREYE GİDEN ŞAHISTAN 38 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2010 Perşembe 16:18:05
Güncelleme :16 Eylül 2010 Perşembe 16:24:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?