1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Üniversitede göçük!

ÜNİVERSİTEDE GÖÇÜK: 4 YARALI

Adıyaman Üniversitesi merkezi kampüs alanında bulunan ve yapımı devam eden merkezi laboratuar inşaatındaki tablanın çökmesi sonucu, 4 işçi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Üniversitesi kampüsünde bulunan laboratuar binasının inşaatında ki kereste tablalar çöktü. İnşaatta bulunan işçilerden 4'ü göçükle birlikte yaralandı. Yaralanan işçilerden 3'ünün inşaatın üzerinde 1'inin ise inşaatın altında olduğu öğrenildi.

Göçükte yaralanan işçiler bulundukları yerlerden çıkartılarak olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldı.

Yaralılardan Aziz Yetişkin ve Abdulkadir Karakoçan ambulanslarla Adıyaman Devlet Hastanesi'ne, Cafer Bereket ve Ali Akgün ise 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Adıyaman Devlet Hastanesine kaldırılan Aziz Yetişkin'in Göğüs Polikliniğinde yattığı, Abdulkadir Karakoçan'ın ise acil polikliniğinde müşahede altına alındığı öğrenildi. 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların ise hastanede tedavi edildikten sonra taburcu edildiği belirtildi.

İnşaatın kolonları yağan yağmur nedeniyle şişince 12 metre yüksekliğindeki binanın tablalarının çöktüğü ifade edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2009 Cuma 10:30:03
Güncelleme :13 Kasım 2009 Cuma 11:15:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?