6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Üniversiteliler mankenleri aratmadı

Adıyaman Üniversitesi tekstil bölümü öğrencileri, kendi tasarımları olan giysileri hazırladıkları defilede tanıttı. 

Gelinlik, abiye, yaz ve kış kıyafetlerinin sergilendiği defilede mankenlik yapan genç kızlar, profesyonel mankenleri aratmadı. 

Tasarımlarını kendileri yapan üniversite öğrencileri defilede ürünlerini kendileri tanıttı. Kampüs alanında düzenlenen defileye katılan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gündüz ve öğretim görevlileri defileyi ilgiyle izledi. Defilede mankenlik yapan üniversite öğrencileri heyecanlı olmalarına rağmen mankenleri aratmayacak kadar profesyonel davrandı. İlk defa sahnede defile yapan üniversite öğrencileri, kendi tasarımları olan kıyafetleri sunmanın mutluluğunu yaşadı. Gelinlik ve abiye kıyafetlerin büyük ilgi gördüğü defile sonrası 10.Yıl Marşı coşkuyla okundu. 

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gündüz, "1. Bahar Şenlikleri"nin çok güzel geçtiğini ve ilk olmasına rağmen güzel aktiviteler ortaya çıktığını dile getirerek, diğer şenliklerin daha güzel ve coşkulu olması temennisinde bulundu. 

Defilede mankenlik yapan üniversite öğrencileri ise, mankenliğin heyecan verici olduğunu, kendi tasarımı olan ürünlerin sergilenmesinde görev almanın mutluluğunu hissettiklerini dile getirdi. 
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2007 Cuma 15:44:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet ali bayram IP: 88.226.218.xxx Tarih : 27.05.2007 08:55:33
adıyaman üniversitesi tekstil bölümü öğrencilerinin başarılarının devamı dilerim umarım adıyamana mezun olduktan sonra bir katkıları olur keşke imkan olsaydı da bizde karınca kararınca destek çıkabilseydik üniversiteli arkadaşlarımızın tasarımlarına böyle başarılar elde etmek ve bizde burdayız biz de varız deyip başka yerlere seslenmek çok sevindirici bir durum saygılar...!