1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Üniversiteye mühendislik fakültesi

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gündüz, kurulmakta olan mühendislik fakültesinin bu yıla yetişmesinin zor olduğunu fakat gelecek yıl içerisinde Adıyaman halkının ve öğrencilerin hizmetine açılacağını açıkladı.

Mühendislik fakültesiyle ilgili Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ile görüştüklerini söyleyen Rektör Gündüz, fakülte için yer tahsisinin yapıldığını ve çalışmaların başladığını belirtti. Adıyaman'ın ve Adıyaman Üniversitesinin mühendislik fakültesi için hazır olduğunu kaydeden Rektör Gündüz, "Geçtiğimiz gün Milli Eğitim Bakanımız Nimet Çubukçu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Ziyarette mühendislik fakültesinin kurulmasını rica ettik. Bakanımızda bizi kırmadı bu yönde çalışmaları başlattı.

Bundan dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. 2 aya kadar raporlar elimizde olacak. Adıyaman Üniversitesi gün geçtikçe büyüyor. Çok hızlı gelişiyor. Buda Adıyaman'a ve üniversitesine gönül verenleri ziyadesiyle memnun ediyor. Kuruluş sürecinden bu güne üniversiteye katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Öte yandan Rektör Gündüz, bu yıl Adıyaman'ın 10 bin civarında üniversite öğrencisini misafir edeceğini ve Adıyaman halkının misafirperverliğine inandığını sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 15:46:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?