1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Üniversiteye tel örgü!

ÜNİVERSİTENİN SOSYAL TESİSLERİ SİVİLLERE KAPATILIYOR

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gündüz, son günlerde üniversite kampüsü içersinde yaşanan ve öğrenci olmayan grupların çıkardığı olaylardan dolayı kampüs alanının etrafını kapatma kararı aldıklarını dile getirdi.

Rektörlük binası senato toplantı salonunda basın mensuplarıyla bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Mustafa Gündüz, öğrencilere bazı kesimler tarafından baskı altına alınmaya çalışıldığını ve buna müsaade etmeyeceğini söyledi.

Kendisinin her görüşten öğrenciye eşit mesafede olduğunu ifade eden Rektör Gündüz, herkesin bulunduğu yerde üzerine düşeni yapması gerektiğini sözlerinde yer verdi.

Gündüz, "Adıyaman'da 295 adet halka açık etkinlik yapılmış. Biz halktan kopuk bir üniversite değiliz. Üniversitenin büyümesinde bizim kadar vatandaşlarında katkısı var. Fakat son günlerde yaşanan olaylardan dolayı üniversitenin kampüs alanını duvarla kapatarak, üzerine tel örgü çekeceğiz. Öğrencilerin ve üniversite çalışanlarının yaşanan olaylar nedeniyle tedirgin olmasını istemem ve buna da müsaade etmem. Bunun için bu güvenlik önlemlerini almak durumundayız. Üniversite kampüsü içersindeki sosyal tesislerden faydalanmak isteyen vatandaşların uygulamaya konulacak olan kart ile giriş yapacak" dedi.

ÜNİVERSİTENİN SOSYAL TESİSLERİ SİVİLLERE KAPATILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 16:59:05
Güncelleme :22 Aralık 2009 Salı 10:09:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?