6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Uyuşturucu tacirlerine baskın!

ADIYAMAN'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi tarafından gençleri uyuşturucuya alıştıran ve piyasaya uyuşturucu dağıtan sokak satıcılarına yönelik geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirildi.

Gençlere uyuşturucu satışı yapan sokak satıcılarına yönelik operasyon öncesinde polis kamerası uyuşturucu teslimatlarının nasıl yapıldığı ve sokaklarda nasıl dağıtıldığını görüntüledi. KOM Şube ekiplerinin Adıyaman merkez ve Kahta ilçesinde 18 adrese eş zamanlı olarak düzenlediği operasyonda 20 kişi gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcısı şahıslara yönelik sürdürülen çalışmalar neticesinde düzenlediği eş zamanlı operasyonda 71 kişi hakkında şüpheli sıfatıyla işlem yapan polis ekipleri bu şahıslardan 20'sinin sokak satıcılığı ve uyuşturucu madde ticareti yaptığını tespit etti.

Operasyonda uyuşturucu çetesinin lideri olduğu öne sürülen O.A başta olmak üzere F.Y, H.D, B.R, M.K, M.E, G.B, M.S, Ş.B.R, A.A, E.B, M.E, Z.C, S.Ö, O.A, İ.H.O, E.Y, G.B, H.D, H.C, M.S.B, B.M, K.T, Y.Ş ile başka bir suçtan cezaevinde olan M.Ş. olmak üzere toplam 20 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahısların üzerlerinden ve ikametlerinde yapılan aramalarda 3 kilo 357 gram esrar maddesi, 2 adet uyuşturucu hap, 40 gram kenevir tohumu, 0,50 gram eroin ve 2 adet tabanca ele geçirildi.

Şahıslar emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilirken olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ADIYAMAN'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
ADIYAMAN'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 12:58:00
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 13:19:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?