1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Uyuşturucu tacirlerine darbe

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda uyuşturucu satıcılarına darbe indirildi.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman'da uyuşturucu maddelerini piyasaya süren kişiler ve sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri sokak satıcılarının, sokaktaki esrar pazarlığını görüntüledi.

Polis ekipleri Adıyaman ve Malatya'da 12 adrese eş zamanlı yaptıkları operasyonda, 12 kişiyi göz altına aldı. Gözaltına alanınlar arasında bir tane lise öğrencisi bulunuyor.

Planlı 08-09-02-N6 isimli operasyonda uyuşturucu esrar maddesinin temini, nakli, muhafazası ve satışı aşamalarına karışan ve sokak satıcılığı yapan şahıslara yönelik olarak Adıyaman ve Malatya'da 12 adreste eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda suç örgütü lideri M.G.Y. ile birlikte Y.Y., E.A., Z.A., U.A., R.T.A., S.B., M.G., Y.Y., M.D., Ş.D. ve M.B. isimli şahıslar gözaltına alındı. Yakalanan şahıslarla birlikte 2 kilo 135 gram kubar esrar maddesi 40 gram toz esrar maddesi, 21 adet tabanca mermisi 2 adet şarjör ele geçirildi.

Yakalanan şahıslar emniyetteki sorgulamalarının ardından Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Şahısların yakınları adliye önünde görüntü alan basın mensuplarına tepki gösterdi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 13:33:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?