2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

Uzmanlık eğitimi sertifikaları alındı

Adıyaman Belediyesi AR-GE ve AB Proje Koordinasyon Merkezi bünyesinde düzenlenen proje uzmanlık eğitimi programına katılan 15 katılımcıya sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, AR-GE ve AB Proje Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Abuzer Gelse, Anadolu Lisesi Müdürü Suat Unutmaz, Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Zeki Gül ve proje uzmanı Emin Yücekaya katıldı. Proje uzmanlık eğitimi programına katılan 15 kursiyere sertifikaları dağıtılarak ardından kokteyl verildi.

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, AR-GE biriminin yapacağıçalışmaların giderek arttığını belirterek, "Kurulduğu günden bu yana önemli çalışmalar yapan AR-GE birimimizin yaptığı çalışmaların belki de en önemlisi bu uzmanlık eğitimi projesi olacaktır. Çünkü bu eğitimde nasıl balık tutulacağı öğretilmektedir. Bizim için önemli olan yeni birimler kurmak değil sürdürülebilir ve verimli birimler meydana getirmektir. Bu düşüncelerle emeği geçenleri ve katılımcıları tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi.


AR-GE ve AB Proje Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Abuzer Gelse de, merkez olarak önemli projelere imza attıklarını dile getirerek, birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti.


Daha sonra söz alan proje uzmanı Emin Yücekaya, bu eğitime katılan kursiyerlerin her birinin en az bir proje hazırlayarak Adıyaman'a katkıda bulunmalarını temennisinde bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2008 Perşembe 18:01:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?