1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Vali Işık törenle uğurlandı

Merkez valiliği görevine atanan Adıyaman Valisi Halil Işık, hükümet binası önünde düzenlenen resmi törenle uğurlandı.

Adıyaman Hükümet binası önünde il ve ilçelerden tüm kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, gazeteciler ve vatandaşların katıldığı uğurlama töreninde duygusal anlar yaşandı.

Tören mangasıyla merkez valiliği görevine uğurlanan Vali Halil Işık, kendisiyle vedalaşmaya gelen kişilerle tek tek tokalaştı. Kalabalık bir grup tarafından Adıyaman'dan uğurlanan Vali Halil Işık ile uğurlamaya gelen kişiler arasında duygusal anlar yaşandı. Bazı kişiler Vali Işık'ın gidişinden dolayı gözyaşlarını tutamadı.

Adıyaman Valiliği görevinden 3 defa alınan ve Danıştay kararıyla yeniden Adıyaman'a dönen Vali Halil Işık yayınladığı veda mesajında, "Görev yaptığım süre içerisinde şahsıma karşı göstermiş olduğunuz yakın ilginin sıcak hatırasını daima kalbimde taşıyacak ve sizlerle anacağım. Görevim süresince, idarenin itibarı, otoritesi ve etkinliği ile tarafsızlığını korumak ve yüklendiğim kutsal hizmetlerin gerektirdiği tutum ve davranış içinde, hak ve adalet ölçülerinden ayrılmadan hizmet verebilmenin gayreti içersinde oldum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2008 Cuma 11:56:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
atilla ünlü IP: 88.248.29.xxx Tarih : 16.05.2008 12:55:14

sayın valimiz adıyamanı yıllardan belli tanıyan birisiydi onun adına çok üzüldüm yeni valinin de sayın ışık kadar adıyamana faydalı olacağını umuyorum.