1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Vali Sodan hastaneleri gezdi

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Devlet Hastanelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Adıyaman'da faaliyet gösteren devlet hastanelerini yakından tanımak ve hizmetleri yerinde incelemek için Vali Ramazan Sodan, devlet hastanelerini ziyaret etti.

Devlet hastanelerini tanımak için yapılan ziyaretlere Vali Ramazan Sodan, İl Genel Sekreteri Ahmet Kırılmaz, Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş ve hastane başhekimleri katıldı.

Adıyaman Devlet Hastanesinin hizmetlerini yerinde inceleyen ve çok hijyenik koşullarda çalıştıklarını belirten Vali Ramazan Sodan, hastanelerin vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.


Vali Ramazan Sodan'ın Adıyaman Devlet Hastanesine yaptığı ziyaret kapsamında, hastanenin ihtiyaçlarını anlatan Başhekim Mehmet İnan, Adıyaman'a yapılacak olan 400 yataklı devlet hastanesi ile ilgili görüşmeler yaptı.

Yapılacak olan 400 yataklı devlet hastanesinin yapımına başlanılması konusunda açıklamalar bulunan Başhekim Mehmet İnan, yapılacak olan 400 yataklı devlet hastanesinin Adıyaman'ın ihtiyaçlarını karşılayacağını kaydederek, "Ziyaret çerçevesinde Valimiz Ramazan Sodan'a 400 yataklı devlet hastanesinin yapımına başlanılması ve faaliyete geçmesi için bilgiler arz ettik. Hastanemize yapılan ziyarette Vali Ramazan Sodan hizmetlerden ve temizliğinden memnun olduğunu belirtti" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 15:50:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?