1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Vali Sodan şehit ailesini unutmadı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde vatani görevini yaparken, mayın patlaması sonucu 27 Mayıs 2005 yılında şehit düşen Jandarma Er Doğan Yarlıgaş, şehit oluşunun 4. yıldönümünde dualarla anıldı. Şehit Jandarma Er Doğan Yarlıgaş'ın ölüm yıldönümü nedeniyle Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, şehit yakınları ile bir araya geldi.

Yarlıgaş ailesinin ikamet ettiği evde dualarla anılan şehit Doğan Yarlıgaş'ın ölüm yıldönümü programına Vali Ramazan Sodan, Emniyet Müdür Yardımcısı Ferruh Yahşi, Uzman Jandarma Süleyman Doğutaş, Müftü Mehmet Emin Avcı, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler ve Dul Yetimler Derneği Adıyaman Şubesi Başkanı Süleyman Bayır, şehit babaları ve yakınları ile Yarlıgaş ailesi katıldı.

Şehitlik mertebesinin şerefli ve herkese nasip olmayan bir mertebe olduğunu söyleyen Vali Ramazan Sodan, Yarlıgaş ailesine başsağlığı diledi.
Bugün Hakkari'nin Çukurca ilçesinde arazi arama-tarama faaliyetine çıkan askeri konvoyda yer alan bir aracın teröristler tarafından döşenen mayına çarpması sonucu araç içerisinde şehit düşen askerlerin yakınlarına başsağlığı dileyen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler ve Dul Yetimler Derneği Adıyaman Şubesi Başkanı Süleyman Bayır ise, "Artık anneler ağlamasın. Babaların yüreği dağlanmasın. Şehitlik acısının bir baba olarak yaşadık. Başkaları yaşamasın. Yetkililerden bu ateşe bir su serpmelerini
istiyoruz" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 18:34:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?