6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Vali Sodan'a vefa

ERZURUM İL GENEL MECLİS ÜYELERİNDEN VALİ SODAN'A VEFA

Adıyaman'dan önce Erzurum İl Genel Sekreteri olarak görev yapan Vali Ramazan Sodan'a, Erzurum İl Genel Meclis Başkanı İhsan Özdemir ve beraberinde 25 il genel meclisi üyesi ziyarette bulundu.

Vali Ramazan Sodan eski görev yerinden kendisini ziyarete gelen kişileri valilik girişinde karşıladı. Güneydoğu Anadolu Bölgesi illerine yapmış oldukları turistik gezi çerçevesinde Adıyaman'a özel olarak gelen Erzurum İl Genel Meclis Üyeleri Vali Ramazan Sodan'a nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ve Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan'da hazır bulundu.

Erzurum halkının Vali Ramazan Sodan'ı Erzurum ilinde görev yaptığı sürede mütevazi ve hoşgörüsüyle tanıdığını belirten Erzurum İl Genel Meclis Başkanı İhsan Özdemir, bugün bu misafirperverliği ile kendilerini onurlandırdıkları için teşekkürlerini iletti.

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan'ın Erzurum İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği yaptığı dönemde Erzurum'da büyük hizmetleri hayata geçirdiğini belirten Erzurum İl Genel Meclis Üyesi Reis Tanas, Vali Ramazan Sodan'ın yaptığı hizmetlerle ve uyguladığı projelerle Erzurum halkının gönlünde taht kurduğunu vurguladı.

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'da konuşmasında misafirlere Adıyaman'ın tarihi ve kültürü hakkında kısa bir bilgi vererek, Vali Ramazan Sodan'ın Erzurum'da olduğu kadar Adıyaman'da da halkın gönlünde taht kurduğunu söyledi.

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan ise, meclis üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vali Ramazan Sodan, 3 yıl boyunca görev yaptığı Erzurum'da çok güzel günlerinin geçtiğini belirterek, bu ziyaretin kendisi için çok anlamlı olduğunu ve duygulandığını söyledi. Sodan, görev yaptığı yerlerde amacının daha iyi hizmet etmek olduğunu belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Erzurum İl Genel Meclisi Başkanı İhsan Özdemir Adıyaman ziyaret anısına Vali Sodan'a ve İl Genel Meclisi Başkanı Necmi Baykan'a bir plaket takdim ederken, Adıyaman Valisi Ramazan Sodan da, Erzurum İl Genel Meclisi Başkanı İhsan Özdemir ve üyelerine Nemrut heykelcikleri ile Adıyaman tanıtıcı yayınlarından birer set armağan etti.

ERZURUM İL GENEL MECLİS ÜYELERİNDEN VALİ SODAN'A VEFA
ERZURUM İL GENEL MECLİS ÜYELERİNDEN VALİ SODAN'A VEFA
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 15:49:05
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 16:54:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?