1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Vali Sodan'dan kan bağışı

VALİ SODAN KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Kızılay tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına bağışta bulunarak, vatandaşları kampanyaya teşvik etti.

Adıyaman Hükümet Konağı bünyesindeki faaliyet gösteren kurumlarda çalışan personeller ile Valilik çalışanları Kızılay Kan Merkezine gönüllü olarak kan bağışında bulundu. Adıyaman Valisi Ramazan Sodan'da kampanya çerçevesinde kan verdi. Adıyaman Valiliği girişinde başlatılan kampanyaya kurum personelleri yoğun ilgi gösterdi. 2 ünite kan bağışı yapan Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına vatandaşların da katılmasını istedi.

Kan vermenin sağlıklı bir yaşam için önemli olduğunu da belirten Vali Sodan, sağlıklı yaşamını spora ve sağlıklı beslenmeye borçlu olduğunu söyledi.

Kan bağışı kampanyasına gösterilen ilgiden son derece memnun kaldığını dile getiren Türk Kızılay Derneği Adıyaman Şube Başkanı Bekir Uyanık, Adıyaman'da son yıllarda kan bağışı bilincinin arttığını kaydederek, kampanyaların ilçelerde devam edeceğini sözlerine ekledi.

VALİ SODAN KAN BAĞIŞINDA BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2009 Cuma 16:06:04
Güncelleme :11 Aralık 2009 Cuma 18:23:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?