1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Vali sporcularla yemekte buluştu

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, 4. GAP Yaz Spor Oyunları'na katılan sporculara yemek verdi.

4. GAP Yaz Spor Oyunları'nda Adıyaman'ı temsil eden sporcu kafilesi, yönetici ve antrenörlerine polisevinde yemek verildi.

Vali Ramazan Sodan tarafından verilen yemeğe Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Gençlik ve Spor Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, Tarım İl Müdürü Erdal Özer, Gençlik ve Spor Şube Müdürleri, kafile başkanları, antrenör ve sporcular katıldı. Vali Ramazan Sodan, 4. GAP Yaz Spor Oyunları'nda derece elde eden ve madalya alan sporcuları kutladı.

Vali Ramazan Sodan, spor ve sporcuya destek vermeye devam edeceklerini ifade ederek, "Bizler spora ve sporcuya verdiğimiz desteğin yanı sıra bu başarıdan dolayı müsabakalarda görev alan sporcu ve idarecilerine yemek vermek istedik. Bu vesileyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Adıyaman ili bir çok konuda olduğu gibi sporda da her geçen gün daha iyiye gidecektir. Bu müsabakalarda emeği geçen idareci, antrenör, sporcu, Gençlik ve Spor Müdürlüğü çalışanları ve katkı sağlayan kurumlara teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, 4. GAP Yaz Spor Oyunları'nda 12 branşta toplam 116 kişilik bir kafilenin Adıyaman'ı temsil ettiğini belirterek, "Yarışmalarda sporcularımız ellerinden geleni yaparak ilimizi en iyi şekilde temsil edip, toplamda 162 altın madalya ile dönmüşlerdir. Kendilerine tebrik ediyor, bizlere her türlü destek sağlayan Valimiz Ramazan Sodan'a teşekkür ediyor; yarışmalarda görev alan idarecilerimizi, antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2009 Perşembe 16:53:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?