6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Valilik tuvaletinde bileklerini kesti

VALİLİK TUVALETİNDE JİLETLE BİLEKLERİNİ KESTİ

Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir kişi Adıyaman Valiliği'nin tuvaletinde bileklerini keserek intihara teşebbüs etti.

Edinilen bilgiye göre, Çelikhan'da yaşadığı öğrenilen 26 yaşındaki Mehmet Ç. isimli şahıs Adıyaman Valiliği tuvaletinde intihara teşebbüs etti. Daha önceden birkaç kez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından kendisine yardım yapılması noktasında Adıyaman Valiliğine başvurduğu öğrenilen şahsın ikameti Çelikhan olması nedeniyle Çelikhan Kaymakamlığı'na yönlendirildi.

Çelikhan Kaymakamlığı tarafından kendisine daha önceden yardım yapılmasına rağmen, son talebinde yardım alamayan şahıs yeniden Valiliğe geldi. Vali Ramazan Sodan ve Vali Yardımcısı Aydın Börü ile görüşmek istedi. Vali Ramazan Sodan ve Vali Yardımcısı Aydın Börü'nün yerlerinde olmaması nedeniyle görüşemeyen şahıs Valilik tuvaletine girerek bileklerini jilet ile kesti.

Valilikte görevli personelin tuvalete girmesi şahsın bileklerini kestiğini görmesi üzerine Valilik polis noktasında bekleyen polislere bilgi verdi. Olay yerine gelen polisler 112 sağlık ekiplerini aradı. Şahıs sağlık görevlilere tarafından ambulansa alınarak ilk müdahaleyi yaptıktan sonra şahsı Adıyaman Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Şahsın intihara teşebbüs ettiği tuvalet kanlar içersinde kalırken, şahsın psikolojik sorunlarının olduğu ve daha önceden tedavi gördüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

VALİLİK TUVALETİNDE JİLETLE BİLEKLERİNİ KESTİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2010 Cuma 15:07:05
Güncelleme :26 Kasım 2010 Cuma 19:29:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?