7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Valilik ve emniyet 24 saat izlenecek

VALİLİK VE EMNİYET BİNALARI 24 SAAT İZLENECEK

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü ve Valilik binaları 24 saat güvenlik kameraları ile izlenecek.

Emniyet müdürlüğü binası etrafına takılan 17 güvenlik kamerasının ardından, valilik binasının etrafına da 16 adet güvenlik kamerası takılması için çalışmalar başladı. Şehir merkezinde mobesa kamerası kurulması için çalışmalar sürerken, kurumlara da güvenlik kameraları takmaya başladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü bütçesinden Emniyet müdürlüğü binasına Tekno-De tarafından kurulan kamera sistemleri ile görüntüler 24 saat kayıt yapılıyor ve arşivleniyor. Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, binanın dört bir yanını 24 saat izlediklerini belirterek, "Bina etrafında sürekli nöbet tutan nöbetçilerimiz var fakat artık güvenlik kameraları bir ihtiyaç oldu. Bu güne kadar yapılmamış olması bile geç kalındığının göstergesidir. Güvenlik kameraları ciddi anlamda caydırıcılı özelliği taşımakla birlikte suçluya

ulaşmada da büyük önem arz ediyor. Kent merkezinde birçok devriyemiz var fakat her işyeri ve kişiye bir polis düşmediği için işyerlerine de güvenlik kamerası takmayı tavsiye ediyoruz" dedi.

Bilici, koruma amirliği tarafından kameraların sürekli takip edildiğini belirterek, valilik binasına da kurulmasıyla burada güvenliğinde daha üst seviye çıkmış olacağını kaydetti.

Emniyet müdürlüğü binasına takılan güvenlik kamerası faaliyete geçerken, valilikte ise kurulum çalışmaları devam ediyor.

VALİLİK VE EMNİYET BİNALARI 24 SAAT İZLENECEK
VALİLİK VE EMNİYET BİNALARI 24 SAAT İZLENECEK
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2010 Çarşamba 15:52:02
Güncelleme :31 Mart 2010 Çarşamba 18:46:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?