1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Vekilden Besni adayına destek

Partisinin yerel seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla Adıyaman'a gelen AK Parti Adana Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat, Besni ilçe Belediye Başkan adayı İbrahim Öztürk'e destek istedi.

Adıyaman milletvekili Mehmet Erdoğan ile birlikte Besni AK Parti seçim bürosunu ziyaret eden Fırat, burada partililere seslendi.

Besni halkından AK Parti’ye destek olmalarını isteyen Fırat, "Çok genç yaştayken sizlerle beraber politikaya başladım. Anadolu topraklarının çocuğuyum ve her zaman sizlerin yanında oldum. Önümüzde bir seçim var. Yerel yöneticinizi seçeceksiniz. Ben 35 yıllık siyasi hayatım boyunca bir şeye çok önem verdim. Siyaset bir sanat değildir zanaattır. Doğruları söyleme zanaatıdır. Çünkü eğer yöneticiliğe soyunmuşsanız ve bu milletten vekalet istiyorsanız sizin bu millete örnek olmanız lazım. Eğer siz düne kadar bir fikri bir düşünceyi bir yönetim biçimini savunuyorsanız ve o düşüncenin karşıtı bir düşünce olmadığını söylüyorsanız, unvan ve koltuk için karşısında mücadele vermiş olduğunuz partiye gidemezsiniz. O insanların bir tek hedefi vardır. Esas olan o koltuğa oturup yapışmaktır. Sakın ola böyle birini yönetici olarak seçmeyin o insanlar gerçekçi olmaz, o insandan Besni'ye, bu memlekete fayda gelmez" dedi.

Besni'yi Adıyaman içerisinde siyasi kararlarına en çok saygı duyduğu ilçe olarak tanıtan Fırat partililere, "Karar verirken çok iyi düşünmelisiniz. Oyunuzu kullanırken bilinçli oy kullanınız ve Besni'nin menfaatlerini düşünün. Ben burada İbrahim kardeşim için destek istiyorum" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 14:06:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?