6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Vekiller, müvekkillerle buluştu

VEKİLLER, MÜVEKKİLLERLE BULUŞTU

Adıyaman'da faaliyet gösteren Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri, Adıyaman halkını Ankara'da temsil eden AK Partili vekillerle toplantıda buluştu.

Adıyaman Küçük Millet Meclisi, 'Anayasa-Referandum' ve 'Adıyaman'ın Kalkınmasında Turizmin Önemi' gündem konuları üzerinde düşüncelerini paylaşmak üzere toplandı. Adıyaman Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan toplantıya Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim üyesi Doç.Dr. Mehmet Refik Korkusuz başkanlık ederken, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ile Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri katıldı. Gündem konuları üzerinde düşüncelerini beyan eden katılımcılar,

özellikle anayasa ve anayasa değişikliği konusu üzerinde durdu.

Anayasa'nın artıları ve eksilerinin masaya yatırıldığı toplantıda konuşmacılar; nasıl bir anayasa istediklerini dile getirdi. Konuşmacıların düşüncelerini milletvekilleri can kulağı ile dinlerken, bir bir not aldılar.

Konuşmacılara 5'er dakika söz hakkı tanınırken, toplantıyı yöneten Doç. Dr. Korkusuz, sık sık konuşma süresini ihlal eden katılımcıları; hak ihlali yaptıkları konusunda uyardı. Yargı kararlarının da eleştirildiği toplantı da ortak görüş biçimi 'adil yargı sistemi' şeklinde oldu.

VEKİLLER, MÜVEKKİLLERLE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2010 Cumartesi 17:04:05
Güncelleme :3 Nisan 2010 Cumartesi 18:16:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?