1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Verilmiş sadakası varmış

Adıyaman'da şarampole yuvarlanan ve iki tekerleğinin üstünde kalan minibüsün sürücüsü ölümden döndü. Sürücü minibüsün içinden güçlükle çıkartıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Adıyaman Kahta Karayolu polis noktası yakınlarında meydana geldi. Abdurrahman Ö. yönetimindeki 02 M 0275 plakalı şehir içi minibüsü Kahta istikametinden Adıyaman istikametine gelirken, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole düştü. Minibüs, şarampole düşünce eğimli bir yerde iki teker üzerinde kaldı. Kazayı gören vatandaşlar hemen polise haber verdi.

İki teker üzerinde duran ve sürücünün yanlış bir hareketiyle takla atma ihtimali olan minibüsü kurtarmak için Sivil Savunma ekipleri olay yerine geldi.
Bu arada kurtarma çalışmalarını izleyen vatandaşlar, halat bağlanmak istenilen minibüsün üzerlerine düşme tehlikesine aldırış etmediler. Minibüsün içersinden geçirilen halatın çekilmesiyle birlikte minibüs dört teker üzerine durdu. Minibüs içersinde mahsur kalan sürücü ise camdan atlayarak kurtarıldı.

Sürücünün kurtarılmasının ardından minibüsü kurtarmak için çekici geldi. Sürücü Abdurrahman Ö., karşıdan gelen bir aracın önündeki aracı solladığını ve kendisinin ona yol vermek isterken direksiyon hakimiyetini sağlayamadığı için şarampole düştüğünü belirtti.  Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 11:37:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?