1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Yamanspor'dan vefa örneği

Adıyaman Kulüpler arası Genç Erkekler Basketbol turnuvasında şampiyon olan Yamanspor basketbol kulübü, şampiyonluk kupasını kulübe maddi ve manevi destek veren Aktaş Group Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş'a verdiler.

Aktaş Group'un genel kurul toplantısı için Bursa'dan Adıyaman'a gelen Aktaş Group Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, basketbolcular tarafından kupanın kendisine verilmesi üzerine sporculara ve kulüp yöneticilerine teşekkür etti. Sporcularla bir süre sohbet eden Aktaş, sporun kişiye sağladığı faydalara değindi.

Bütün gençlerin desteklenmesi gerektiğine dikkat çeken Aktaş, desteklenen gençlerin başarılı işler yaptığına vurgu yaptı. Kupanın kendisine verilmesi nedeniyle mutlu olduğunu kaydeden Aktaş, hedefe ve başarıya ulaşmak için çalışılması gerektiğini belirterek, "Yarının yıldızlarını yetiştirmek için gençlerimize elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Spor bir kişiye sadece meslek olarak lazım olmayabilir. Ama hayatta daima avantaj sağlar. Adıyaman'da futbol ve basketbolun yanı sıra daha değişik sporcuların yapılması ve desteklenmesi kentin gençleri için önemlidir. Verilen desteklerin muhakkak bir gün karşılığını şahsi değilse bile toplum olarak alabiliyoruz" diye konuştu.

Yamanspor kulüp yöneticileri ise Şahap Aktaş'ın destekleri ile şampiyonluğa uzandıklarını ve kupayı asıl sahibine verdiklerini söylediler.Ayrıca Aktaş'a şampiyonluk kupasının yanı sıra Yamanspor forması ve teşekkür plaketi verildi

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 10:15:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?