6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Yangın kundaklama çıktı

TOPRAK EVDE ÇIKAN YANGINDA KUNDAKLAMA ŞÜPHESİ

Adıyaman'da toprak evde hafta sonu gece geç saatte çıkan yangının, kundaklamadan dolayı meydana geldiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman merkez Bahçecik Mahallesi 1.çıkmaz sokakta bulunan Ali Poyraz'a ait üç odalı toprak evde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıkmıştı. Aile fertlerinin İstanbul'da olduğu zaman meydana gelen yangında evdeki tüm eşyalar yanarak kullanılmaz hale gelmişti.

Kapıları kapalı, elektrikleri kesik olan evin iki farklı bölgesinde yangın çıkması kundaklama şüphesini gündeme getirdi. Olayın kundaklama olabileceği itfaiye ve polis raporlarında yer aldı.

İstanbul'da bulunan aile yangının meydana gelmesinden iki gün sonra Adıyaman'a gelerek yanan evlerini gördüler. Ali Poyraz'ın eşi Leyla Poyraz, evlerinin kim veya kimler tarafından kundaklandığını bilmedikleri ve herhangi bir düşmanlarının olmadığını söyledi.

Leyla Poyraz, "Komşularımın evine duman girince yangını fark etmişler. İtfaiye gelerek yangını söndürmüş fakat tüm eşyalarımız yanmış. Evi bu halde görünce şok oldum. Kasım ayından beri İstanbul'da yaşıyoruz. Yangının çıkış sebebini tam olarak bilmiyoruz ama kundaklama olduğu belirtiliyor. Bütün eşyalarımız yandı. Yetkililerin yardım yapmasını bekliyoruz" dedi.

TOPRAK EVDE ÇIKAN YANGINDA KUNDAKLAMA ŞÜPHESİ
TOPRAK EVDE ÇIKAN YANGINDA KUNDAKLAMA ŞÜPHESİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2010 Salı 14:17:01
Güncelleme :2 Şubat 2010 Salı 23:12:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?