6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Yardım konserlerine hazırız

İLAHİ SANATÇISININ DUYARLI DAVRANIŞI

Yıllardır Adıyaman'da ilahi konserleri ve programlarında sahne alan ilahi sanatçısı Abdullah Dicle, çıkardığı 10 eserin yer aldığı Ruzi Mahşer isimli deneme albümünün internetten indirilmesini izin verdi.

2011 yılı Ocak ayında Mahşer Günü isimli bir ilahi albümü çıkaracak olan ilahi sanatçısı Abdullah Dicle, deneme albümünü herkesin dinleyebilmesi için internetten ücretsiz indirilmesine izin verdiğini açıkladı. Maddi durumu iyi olmayan kişilerin kaset ve ya cd alamadığını dile getiren Dicle, Ocak ayında çıkartacağı yine 10 parçadan oluşan albümünde internetten indirilebileceğini kaydetti. Albüm çalışmalarının Kahramanmaraş'ta yapıldığını dile getiren Dicle, yakında çıkacak olan ilk albümünde seslendirilen 8 parçanın kendisine ait olduğunu konuşmasına ekledi. Dicle ayrıca, albüm çalışmalarında herhangi bir sponsorunun bulunmadığı albüm giderlerini kendi cebinden karşılandığını sözlerine ekledi.

Çıkardığı demo albümünden ötürü zaman zaman tebrik telefonları aldığını söyleyen Dicle, "Albüm sonrası yakınlarımın ve arkadaşlarımın büyük ilgili beni mutlu etti. Ordu'dan Niğde'den ve birkaç ilden tebrik telefonları aldım. Tebriklerin yanı sıra konserlere davet edildim. Ayrıca şuan Ocak ayında çıkacak albümün klip çalışmaları tamamlandı. Klip Mardin'de çekildi. Klipte albümün piyasaya çıkmasından sonra televizyonlarda ve internette yayınlanacak" dedi.

 

"YARDIM AMAÇLI BÜTÜN KONSERLERDE BEN VE EKİBİM ÜCRETSİZ SAHNE ALMAYA HAZIRIZ"

Albüm çalışmalarını yanı sıra Adıyaman ve çevre illerde birçok programa katılarak sahne alan ilah sanatçısı Abdullah Dicle, kendisinin ve ekibinin istek üzerine yardım amaçlı gecelerde hiçbir ücret talep etmeden sahne alabileceklerini hatırlattı. Bugünlerde Pakistan yararına düzenlenen programlarda sahne almayı arzuladıklarını vurgulayan Dicle, Hatay, Mardin, Diyarbakır, İstanbul gibi illerde bulunan ekip arkadaşlarının bu tür programlara seve seve katılabileceğinin altını çizdi.

"KUTLU DOĞUM HAFTASINDA DÖRT DİLDE İLAHİ KONSERİ VERMEYİ PLANLIYORUZ"

2011 yılı içerisinde Kutlu Doğum Haftasında dört dilde ilahi konseri vermeyi planladıklarını ifade eden ilahi sanatçısı Abdullah Dicle, kutlu doğum haftasında sahne aldıkları takdirde Türkçe, Kürtçe, Arapça ve Zazaca dilde ilahi seslendirileceğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 12:03:03
Güncelleme :2 Eylül 2010 Perşembe 17:26:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?