1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Yardıma muhtaçlar için kermes

Adıyaman Rekabet Lisesi öğrencileri Adıyaman Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin başlattığı 'Çorbada Seninde Tuzun Olsun' adlı yardım kampanyasına katkıda bulunmak için kermes düzenledi.

Rekabet Lisesi Süper Fen bölümü 11-B sınıfı öğrencileri düzenledikleri kermeste pasta, börek ve unlu mamul çeşitlerini sergileyerek satışa sundu. Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışla Derneği'nin yardıma muhtaç ailelere ulaştırdığı yardımlara katkı sağlamak için öğrenciler örnek davranış sergiledi. 11-B sınıfından 18 öğrenci tarafından kermesten elde edilmesi beklenilen 250 YTL geliri derneğe bağışlayacak.

Kermes kapsamında öğrencilerin böylesine güzel bir kampanyaya destek olmalarından dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Okul Müdürü Abdurrahman Çalış, kermesin gelirinin önemli olmadığını kaydederek, "Önemli olan gelir değil öğrencilerin duyarlılığıdır. Bu kermes Rekabet Lisesi için bir başlangıçtır. Kampanyaya destek olmak isteyen birçok sınıfımız bulunmaktadır. Zaman içesin de okul geneli kampanyaya destek olmak için kermes düzenleyeceğiz. Bu başlangıcı yapmamızda ki sebep toplumun duyarlılığını artırmaktır. Bu vesile ile bu tür faaliyetlerin artacağını düşünüyorum. Yardım sadece karşılıksız bir şeyler vermek değildir. Yardımın en güzeli emek karşılığı yapılan yardımlardır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2008 Pazartesi 15:33:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Osman Dilek IP: 88.252.21.xxx Tarih : 12.03.2008 13:23:20

Adıyaman Umut Işığının yapmış olduğu bu girişim genç beyinleri gelecekte yardım yapma, muhtaca el uzatma babında çok güzel buldum Allah hepsinin hayrını kabul etsin.