1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Yaşlı hastalar sıra beklemeyecek

Adıyaman Devlet Hastanesi tarafından 60 yaş ve üstü hastalara Geriyatri Polikliniği açılıyor.

Adıyaman Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. H. Mehmet İnan, yaptığı açıklamada, yaklaşık 10 gün sonra hizmete girmesi beklenen Geriyatri Polikliniği sayesinde 60 yaş ve üstü hastalar artık kuyrukta beklemeyeceğini söyledi.

İnan, bundan sonra randevuya da gerek kalmayacağını belirterek, "Poliklinik hizmetinde hastaneye gelen yaşlı hastalar önce dinlenme odasında hemşirelerin yakın ilgisiyle karşılanacak. Dinlenme odasında dinlenirken tansiyon gibi tetkikleri yapılan yaşlılar daha sonra kendileri için hizmet veren doktorlara şikayetlerini anlatacak. Hastanemizde modernleşme ve kalite performans çalışmalarına hız verdik. Hedefimiz bölgenin en iyi devlet hastanesi olmaktır. Bu hizmetimizle birlikte hasta olan yaşlılarımıza bir çok konuda kolaylık sağlayacağız. Hastanemize gelir gelmez kendileri için görevlendirilen personel yaşlılarımıza yön vererek kolaylık sağlayacak" dedi.

Yükselttikleri hizmet çıtasının herkese kolaylık sağlaması gerektiğini de ifade eden Başhekim İnan, "Sağlık alanında Adıyaman'a yapılan her hizmet bizleri mutlu ediyor. Çünkü Adıyaman halkı buna layık. Biz bu hizmet çıtamızı her geçen gün yükseltmek için çalışıyoruz. Çabamız, gayretimiz Adıyamanlıları sağlık alanında yeniliklerle buluşturarak en iyi hizmeti sunmaktır.Bu uygulamayı diğer hastanelerde örnek almalarını isteriz" diye konuştu.

Hastanede tedavi gören hastalar ise yapılan yenilikler ve hizmetten dolayı memnun olduklarını dile getirerek, özverili bir şekilde çalışan Adıyaman Devlet Hastanesi personellerine teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2009 Pazar 13:15:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?