6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Yaz spor okulları sona erdi

Adıyaman Belediyesi’nin 10 spor dalında düzenlediği yaz spor okulları sona erdi.


Belediye yaz spor okullarının kapanış töreninde sporculara katılım belgeleri verilirken, Altınşehir Mansur Yardımcı Stadında düzenlenen törene Vali Halil Işık, AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Meclis İdare Amiri Hüsrev Kutlu, AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gündüz, Türkiye Futbol Federasyonu Malatya Bölge Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Zafer Güler, Yaz Spor Okulları Genel Koordinatörü Yılmaz Aslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende belediye halkoyunları ekibi folklor gösterisi, judo ve taekwando gösterileri yaparken, minikler futbol karşılaşması yaptı. Daha sonra sporcu ve hocalara spor malzemeleri hediye edilirken, spor okullarına katılanlara belgeleri verildi.


Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, yaz spor okullarında 10 branşta faaliyet gösterildiğini kaydederek, "Bu yıl düzenlediğimiz yaz spor okullarına yaklaşık bin öğrenci katıldı. Çocuklara oyun bilgisi, ve fair play ruhunu aşılamak, oyun kurallarını öğretmek, sosyal gelişimlerini desteklemek ve duygularını kontrol etmelerini sağlamak gibi programlar uyguladı. Eğitimler kendi alanlarında uzman antrenörlerimiz tarafından bilimsel veriler ışığında verildi. Bütün bu çalışmaların sonunda her branşta altyapılar desteklenecek bu anlamda bizde şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada yapılacak çalışmaların destekçisi olacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2007 Pazartesi 14:48:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?