7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Yaz spor okulları sona erdi

YAZ SPOR OKULLARI SONA ERDİ

Adıyaman Belediyesi tarafından, sosyal belediyecilik kapsamında gelenekselleştirilen Yaz Spor Okulları, düzenlenen final maçı ile sona erdi.

Belediye Spor Tesisleri'nde düzenlenen müsabakaların final maçına Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Defterdar Şefik Tongal, Yaz Spor Okulları Koordinatörü Yılmaz Aslan, Yaz Spor Okulları öğrencileri ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organize ettiği 2010 yılı 7. Yaz Spor Okulları'nın kapanması nedeniyle düzenlenen program halkoyunları ekibinin folklor sunumuyla başladı. Daha sonra finale kalan minikler futbol maçı yaptı.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, yaz futbol okullarının kapanış programında yaptığı açıklamada, seçildikten sonra birçok güzel ilklere imza attıklarını kaydederek ve ilklerden birisinin belediye olarak 2004 yılında açtıkları Yaz Spor Okulları olduğunu dile getirdi. Başkan Büyükaslan, şöyle konuştu: "Uzun yaz tatilinde sokak ve caddelerde gezmektense spor ahlakıyla bilinçlendirmek amacıyla bu eğitimleri verdik. Eğitmenlerimiz üniversite mezunu ve ya uzun yıllar spor alanında uzmanlaşmış kişilerden

oluşmaktadır. Geleceğimiz olan gençlere yönelik bu tür faaliyetlerimiz devam edecektir. Briketçiler Sitesi kuzeyinde bu anlamda yoğun bir çalışma yapıyoruz. İnşallah oradaki projemiz tamamlanınca gençlerimize yönelik hizmetlerimiz ivme kazanacaktır. Adıyaman Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğe önem veriyoruz".

Öğrenci velileri adına kısa bir selamlama konuşması yapan Ayhan Yanılmaz ise, Yaz Spor Okulları etkinliğinden memnun olduklarını ve çocukların spor ahlakıyla yetişmesinin çok önemli olduğunu dile getirerek, veliler adına Başkan Büyükaslan'a teşekkür plaketi takdim etti.

Konuşmaların ardından Yaz Spor Okulları öğrencilerine madalya ve turnuvaya katılım sertifikaları verilerdi.

YAZ SPOR OKULLARI SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2010 Cumartesi 17:01:05
Güncelleme :28 Ağustos 2010 Cumartesi 17:15:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?