1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Yazıcıoğlu için dua edildi

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve İhlas Haber Ajansı Sivas Muhabiri İsmail Güneş'inde içindeki bulunduğu helikopterin düşmesi tüm ülkenin yüreğini burktu.

Cuma namazına giden bazı vatandaşlar, Yazıcıoğlu ve beraberindeki heyetin sağ kurtulması için dua ettiklerini söylediler.

BBP Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu helikopterin düşmesi partililerin yanı sıra ülkeyi üzüntüye boğdu. Arama-kurtarma çalışmalarının devam ettiğini haberlerden duyduklarını açıklayan bazı vatandaşlar helikopter içerisindeki heyetin sağ olarak kurtulmaları için dua ettiklerini kaydettiler.

Cuma namazı sırasında bazı hutbelerde toplu dualar edilirken, bazı camilerin cemaatleri namaz sonrası dua ettiklerini söylediler. Kahramanmaraş'ta düşen helikopterin biran önce bulunmasını isteyen vatandaşlar, 2 gün içerisinde enkaza ulaşılamamanın bir eksiklik olduğunu dile getirdiler.

BBP'li olmayan bazı partililerde helikopterin bulunması için dua ederken, başka partiye gönül vermelerine rağmen BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun kişiliğine hayran kaldıklarının altını çizdiler. Arama ve kurtarma çalışmalarının yanlış yerde yapılmasını eleştiren vatandaşlar,"cep telefon sinyalleri olmasına rağmen çalışmalar yanlış yerde yapılıyor. Bu olay Türkiye'nin eksikliklerini gösterdi. Teknoloji çağındayız deniliyor. Teknoloji insanı yanıltıyor. Helikopter enkazının içerisindeki heyetin sağ olarak kurtarılmasını temenni ediyoruz" cümlelerini kullandılar. 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 17:25:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?