6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Yazıcıoğlu ve arkadaşlarına mevlit

YAZICIOĞLU VE KADER ARKADAŞLARI İÇİN MEVLİT OKUTULDU

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, geçtiğimiz yıl Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybeden merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları için Adıyaman merkez Hocaömer Camii'nde mevlit okuttu.

Mevlide, Hocaömer Camii cemaatinin yanı sıra sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Duaların okunduğu, ilahilerin seslendirildiği mevlitte kazada hayatını kaybedenlere rahmet dileyen GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Kıymaz, şunları söyledi: "Merhum Muhsin Yazıcıoğlu Türk siyasi hayatına önemli katkılar sunmuş, devlet-millet için hayatını vakfetmiş dürüst pırıl pırıl bir liderdi. Kendisiyle 30 yılı aşan bir hukukumuz vardı. 1978 yılından beri Adıyaman'a gelir giderdi. Adıyaman'ı ve

özellikle menzil müdavimlerini sever önem verirdi. 28 Şubat sürecinde eğilmeyen dik duran ve halkın vekaletini kirletmeyen Yazıcıoğlu'na siyasal manada yeterli desteği oyu veremedik milletçe, o nedenle milletçe Yazıcıoğlu'na borçluyuz. Rahmetliye mübarek ramazan ayında mevlit okutarak vefa göstermeye çalıştık. Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun manevi hatırasına her zaman sahip çıkmaya çalışacağız".

Hocaömer Camii'nde okunan mevlidin ardından camiden çıkan cemaate, şeker ve gül suyu ikram edildi.

YAZICIOĞLU VE KADER ARKADAŞLARI İÇİN MEVLİT OKUTULDU
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2010 Cumartesi 10:52:02
Güncelleme :21 Ağustos 2010 Cumartesi 14:11:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?