1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Yazıcıoğlu'na gıyabi cenaze namazı

Adıyaman'da, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıoğlu'nun Ankara'daki cenaze namazına katılamayan Alperen Ocakları üyeleri gıyabi cenaze namazı kıldı.

Adıyaman Alperen Ocakları üyeleri, Muhsin Yazıoğlu için Ulu Camii'nde gıyabi cenaze namazı kıldı. Gıyabi cenaze namazına İl Müftüsü Mehmet Avcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Zeynal Özbilgin'ın yanı sıra MHP ve Saadet Partisi'nden de katılım oldu. Namazın ardından Müftü Mehmet Avcı, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve kazada hayatını kaybedenler için dua etti.

Alperen Ocakları adına açıklama yapan Mehmet Yücel, Ankara'daki cenaze namazına Adıyaman'dan çok sayıda kişinin katıldığını belirterek, gidemeyenlerin burada gıyabi cenaze namazı kıldığını söyledi. Yücel, "Alperen gençlerinden Ankara'ya gidemeyenler için burada gıyabi cenaze namazı kıldık. Acımızı dindirmek için gıyabi cenaze namazı kıldık. Buradan Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesine seslenmek istiyorum; bizler de birer Muhsin Yazıcıoğlu gibi olmak için sizlerin emrinde olacağız. Milletimizin başı sağolsun"
 

iha
Yayın Tarihi : 31 Mart 2009 Salı 16:19:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?