1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Yazıcıoğlu'ndan sevgililer günü şiiri

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, kendi yazdığı şiiri 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle sevgililere armağan etti.

BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu, yerel seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçmesi temennisinde bulunarak, birlik beraberlik mesajı verdi. Partisinin Adıyaman teşkilatını ziyaret eden ve burada basın açıklaması yapan Yazıcıoğlu, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle sevgiyi içeren şiir okuyarak sevgililere armağan etti.

Konvoy halinde parti binasına gelen BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu, partililerin coşkusuyla karşılandı. BBP İl Başkanı Nihat Komşu, İlçe Başkanı Mesut karayılan'ın yanı sıra parti yöneticileri ve partililerin hazır bulunduğu basın açıklamasında, Yazıcıoğlu birlik beraberlik mesajı verdi. Yazıcıoğlu, "Yerel seçimlerde tüm ülkeye birlik beraberlik diliyorum. Hangi parti olursa olsun sonuçta hepsi bizim memleketimizin partileri, partililer bizim ülkemizin insanlarıdır. Biz birliği isteyen bir partiyiz.

Alevi'siyle, Sünni'siyle, Kürdü'yle, Türkmen'iyle, Laz'ıyla, Çerkez'iyle bu vatan toprağında yaşan herkesi bir yapmak istiyoruz. Çalışacağız, birlikte üreteceğiz, birlikte kalkınacağız, birlikte mutlu olacağız. Ayrılığa değil, kine değil, nefrete değil sevgiye çağırıyorum" dedi.


14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlayan ve insanların sevgide birleşmesini isteyen Yazıcıoğlu, bu güne özel şiir okudu. Yazıcıoğlu:

"Gül, gül ki; gül yüzünde güller açsın;
Gül bahçesi gül yüzünden sevgi topla demet demet,
Sevgide güller açsın, güller sevgi dağıtsın.
Sevgiyle bakıyor, gül gibi görüyorsan
Sen bahtiyarsın" şiirini okudu.

Yazıoğlu, Tunceli'de yapılan yardımları da değerlendirerek, yapılan yardımların partinin yardımı olmadığını, bu nedenle dağıtımların reklam yapılarak dağıtılmasının yanlış olduğunu savundu.

BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu, partisinin belediye başkan ve il genel meclis adaylarını tanıttıktan sonra Kahta ilçe karargahını açmak için, ilçeye hareket etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 14:15:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?