1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Yeni başkan göreve başladı

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) seçimlerinde başkanlığa seçilen Mustafa Uslu, seçimlerin ardından göreve başladı.

ATSO Başkanı Mustafa Uslu, göreve başladığı ilk gün yönetim kurulu üyeleriyle basın toplantısı düzenleyerek, sanayicilerin ve işadamlarının hizmetkarı olacakları mesajını verdi. Başkan Mustafa Uslu ve 11 kişilik yönetim kurulu üyeleri Adıyaman'a hizmet için birlikte çalışacaklarını belirterek, seçim sürecinin değerlendirmesini yaptılar.

Basın açıklaması yapan ATSO Başkanı Mustafa Uslu, seçimlerden önce birlikte hareket ettikleri meclis üyelerinden 4 kişinin başkanlık için aday olduğunu belirterek, kendisi dışındaki diğer üç kişinin temayül sonrasında çekilerek kendisine destek verdiğini vurguladı. Uslu, "Biz aslında tek liste halinde girmek istiyorduk ama tek liste halinde girilemedi. Seçimde Hacı Güçlü ile birlikte sandıkta yarıştık ve ekibimiz 6 oy farkla seçimden galip geldi. Her şeyden önce Adıyaman'a ülkemize ve sanayicimize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bizler hizmet etmeye geldik. Basın mensupları bizleri her zaman kamçılamak için yazıp çizmesini istiyoruz. On bir kişiden oluşan ekibimiz sahaya indik ve puan kazandırmaya geldik. Takımı kümeye düşürmeye değil, bir üst seviyeye çıkmaya geldik. Önümüzdeki günlerde kısa, orta ve uzun vadeli projelerimizi uygulamaya geçireceğiz. ATSO'yu yeni ve kendisine yakışır bir binaya kavuşturulması projelerimiz arasındadır. Biz bunu uzun vadede Adıyaman'a, sanayicilere yakışır bir bina yapacağız. Bu ekipleri hep birlikte bunu yapacağız" dedi.

Meclis üyesi Zeki Dişkaya'nın yeni yönetim ile ilgili iddialarını değerlendiren Mustafa Uslu, "Biz bir ileri bir geri gitmek istemiyorum. Sürekli ileriye gitmek istiyoruz. Basit konular üzerinde çok durmayalım. 1980 yılından beri ticaretle uğraşan bir insanım,. Ailemi de herkes tanıyor. Düne kadar çok temiz olduğumu söyleyenler; sandıklar açıldıktan sonra beni kirli bir başkan olarak değerlendirmeye çalışıyorlar. Birlikte aynı ekipte olan bir arkadaşımız, şimdi bunları söylüyor" şeklinde konuştu

iha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 16:23:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?