7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Yeni gelin altınlarla firarda

ÜÇ AYLIK EVLİ KADIN ALTINLARLA BİRLİKTE KAYIPLARA KARIŞTI

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde üç aylık evli genç bir kadın yaklaşık 10 bin TL değerindeki altınlarla birlikte kayıplara karıştı.

Kahta ilçesi Menderes Mahallesi'nde oturan üç aylık evli Songül Çetinkaya'dan (19) yaklaşık 40 günden beri haber alınamıyor. Yaklaşık 4,5 ay önce amcasının oğlu Mehmet Çetinkaya ile evlendirilen genç kadın üzerinde 10 bin TL değerindeki altınla birlikte gündüz vakti kayboldu. Kayıplara karışan genç kadının üzerindeki altınların dışında yanına herhangi bir şey almadığı ve sadece günlük giydiği elbiselerle birlikte ortadan kaybolduğu ifade edildi.

Kızının herhangi biz iz bırakmadan ortadan kaybolması dolayısıyla telaşlanan baba Bozan Çetinkaya, kızının hayatından endişe ettiklerini dile getirdi.

Kızının eşiyle ilgili herhangi bir probleminden haberi olmadığını söyleyen Baba Çetinkaya, "Kızımı vefat eden kardeşimin oyluyla evlendirdim. Eşiyle aralarında herhangi bir problem yoktu. 8 Kasım tarihinde sokağa çıktı ve bir daha kendisinden haber alamadık. Kızımın hayatından şüphe ediyorum. Birilerinin onu üzerinde bulunan altınlardan dolayı kaçırmasından korkuyorum. Kızım öldü mü yaşıyor mu bilmiyorum? Üstünde 10 bin TL değerinde altın vardı. Birileri onu bunun için kaçırıp altınlarını aldıktan sonra

öldürmüşler olabilirler endişesini taşıyorum. Eğer kendi isteğiyle evden ayrılmışsa lütfen bize bir haber bıraksın" dedi.

Anne Hanım Çetinkaya ise, kızının ortadan kaybolmasından dolayı göz yaşlarını tutamazken, kızının bir an önce eve dönmesini istedi.

Kız kardeşinin kaybolmasına çok üzülen Rukiye Çetinkaya ise, kardeşinin kesinlikle kaçmadığını, bir şekilde başına bir şeyler getirildiğini iddia ederek, "Kardeşimin birilerinin elinde olduğunu biliyorum. Eğer birilerinin elinde olmasaydı muhakkak arardı" dedi.

Songül Çetinkaya'nın bulunması için polise başvuran aile kızlarından gelecek iyi bir haber için umutla bekliyor.

Polisin genç kadının bulunması için başlattığı çalışmalar sürüyor

ÜÇ AYLIK EVLİ KADIN ALTINLARLA BİRLİKTE KAYIPLARA KARIŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2010 Çarşamba 15:34:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?