4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADIYAMAN

Yeşil saha terörü hortladı

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi’nde C Grubu’nda Adıyamanspor ile Siirtsporspor arasında oynanan karşılaşma çıkan olaylar nedeniyle iptal edildi.

Karşılaşmanın ilk yarısında Adıyamansporlu futbolculara 5 sarı ve 2 kırmızı kart çıkaran hakeme taraftarlar tepki gösterdi. İlk yarının sonunda görüntü almak isteyen basın mensubu Kemal Öner ile maçın 4. hakemi Ercan Hallaç arasında tartışma yaşandı. 4. hakem tarafından tartaklanan ve gözünden yaralanan Öner, Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Gergin bir ortamda başlayan maçın ikinci yarısında Siirtspor 2-1 öne geçti. Maçın 79. dakikasında Siirtspor’dan Fatih’in takımının 3. golünü atmasından sonra Adıyamanspor taraftarları tel örgülerden atlayarak sahaya girdi. Polis, sahaya inen taraftarlara jopla müdahale etti. Tribünlerde bulunan taraftarlar da koltukları kırarak sahaya fırlattı. Taraftarlar, ’Başbakan 3 - Adıyamanspor 1’ şeklinde slogan attılar. Polis, olayları güçlükle yatıştırırken, polis koruması eşliğinde soyunma odasına giren hakemler, maçı iptal etti.

adıyaman
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2004 Pazartesi 11:36:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?