1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Yeteneklerini sergilediler

BİLGİ VE KÜLTÜR EVİNDE YETENEK SERGİSİ

Mimar Sinan Bilgi ve Kültür Evinde eğitim gören ilköğretim okulu öğrencileri, soysal ve kültürel alanda ki yeteneklerini velileri ve öğretmenlerinin karşısında sergiledi.

Velilerinin karşısında şiirler okuyan, enstrümantal çalan ve tiyatro oyununda sahne alan öğrencilerin heyecanlı oldukları gözlendi. Bazı öğrenciler zaman zaman heyecanlarına yenik düşerek skeçleri unuturken, bazıları ise rollerini ustaca yerine getirdi. Çocuklarını sahne de görerek duygulanan veliler ise gösteri sonrası çocuklarına alkışlarla destek verdi.

Bilgi ve Kültür Evinde sadece Etüt yapılmadığına dikkat çeken Bilgi ve Kültür Evi Müdürü Ebubekir Aytekin, öğrencilere yönelik sosyal ve kültürel aktivitelerin düzenlendiğini hatırlattı. Bilgi ve Kültür evinin öğrencilerin üçüncü adresi olduğunu ifade eden Aytekin, her hafta haftanın önemine göre etkinlikler düzenlediklerini belirterek,"Burada ilköğretim çağındaki çocuklarımız çeşitli etkinlikler sergiliyor. Çeşitli kulüplerimiz var. Bu kulüpler arasında Etüt bölümünün yanında İngilizce, bilgisayar, ney, gitar, voleybol, basketbol, Osmanlıca, ebru sanatı, resim, satranç, diksiyon gibi etkinlikler de bulunuyor. Bu etkinliklerle çocuklarımız kendilerini yetenekleri bakımından geliştiriyorlar. Bu şekilde öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde hem ders çalışıyorlar, hem de yeteneklerini geliştiriyorlar. Veliler de çocuklarının bu kabiliyetlerini gördüklerinde seviniyorlar, bize teşekkür ediyorlar" dedi.

Bilgi ve Kültür Evine gelen öğrencilerinde herhangi bir ücret talep etmediklerini vurgulayan Aytekin, öğrencilerin kırtasiye giderlerinin de kendileri tarafından karşılandığına dikkat çekti. Adıyaman'da Bilgi ve Kültür Evinlerinde 867 öğrencinin eğitim gördüğünün altını çizen Aytekin, katılımından memnun olduklarını sözlerine ekledi.

BİLGİ VE KÜLTÜR EVİNDE YETENEK SERGİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2009 Pazar 13:05:00
Güncelleme :7 Aralık 2009 Pazartesi 11:14:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?