7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

YİBO Türkiye finalinde

TEKEL 75. YIL YİBO TÜRKİYE FİNALİNDE

Tekel 75. Yıl YİBO Küçük Erkekler Hentbol takımı Konya'da yapılan yarı final maçlarında başarı göstererek Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

26-30 Nisan tarihlerinde Konya'da yapılan ve sekiz takımın katıldığı yarı final müsabakalarında rakiplerini geride bırakan Tekel 75. Yıl YİBO Küçük Erkekler Hentbol takımı Türkiye finaline adını yazdırmayı başardı. Beden Eğitimi öğretmeni Ahmet Karabulut'un çalıştırdığı takım çeyrek final müsabakalarında yer almanın mutluluğunu yaşıyor.

Ahmet Karabulut konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızın bugüne kadar gösterdikleri üstün başarı bizleri gururlandırmıştır. Bu spor dalında ilimizde ilk olan bu başarı çocuklarımıza fırsat verildiğinde neleri başarabileceğinin en büyük göstergesidir. 25-30 Mayıs tarihlerinde Manisa'da yapılacak olan Türkiye Finalinde de ilimizin ve okulumuzun göğsünü kabartacak sonuçla döneceğimize inanıyorum" dedi.

Okul Müdürü Lütfi Sayıner ise, "Çocuklarımızın gösterdiği bu başarı hepimizi gururlandırmıştır. Çocuklarımız kendilerine sunulan fırsatları iyi değerlendirmiş, büyük gayret göstermiş ve ilk sekiz takım arasına girerek Türkiye finaline ilimizin ve okulumuzun adını yazdırmayı başarmışlardır. Başta öğretmenlerim ve öğrencilerimiz olmak üzere, değerli velilerimize ve öğretmenlerimize verdikleri destek ve güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Bu başarı okul olarak hepimizindir. Manisa'daki final

karşılaşmalarından da güzel sonuçla döneceğimize olan inancım tamdır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2010 Pazartesi 15:24:00
Güncelleme :3 Mayıs 2010 Pazartesi 16:29:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?