6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Yol çalışmaları aralıksız devam ediyor

Adıyaman Belediyesi ekipleri, kar yağışı sonrası buz tutan yol ve kaldırımlarda tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Aşırı soğuklarla birlikte kent merkezindeki cadde, sokakların yol ve kaldırımlarının aşı buzlanması üzerine belediye tarafından oluşturulan 4 ekip buzlanmayı engellemek için tuzlama çalışmalarını yürütüyor. Araç ve yaya trafiğinin aksamaması için gece gündüz çalışan ekipler, kent merkezinin tüm noktalarını tuzladı. Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, yoğun kar yağışından vatandaşların en az seviyede etkilenmeleri için ekiplerin gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek, "Şehir merkezindeki trafik sorununu gidermek için bütün cadde ve sokakları kardan temizleyerek tuzlama işlemi yaptık. Tuzlama çalışmalarımız kentim tüm kısımlarında devam ediyor" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2007 Perşembe 11:30:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abuzer atar IP: 212.175.112.xxx Tarih : 10.02.2007 03:53:59
akpartinin adıyamanda seçilmiş olan en çalışkan siyasisi sayın başkan büyükaslana havşeri zerban ve kale projeleri için başarılar diliyorum.keşke 20 yıl önce seçilmiş olsaydınız bugün adıyaman çok daha farklı noktalara gelmiş olurdu! saygılarl!