1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

'Yönetim istifa' sesleri

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor, kendi sahasında Mardinspor'a 3-0 mağlup olurken, maç sonrası tartışmalar yaşandı.

Teknik Direktör Gürses Kılınç'ın istifasının ardından Adıyamanspor antrenörlüğüne getirilen Ali Güneş'in çıktığı ilk maçta taraftarlar, takımın oynadığı futbola tepki gösterirken karşılaşma esnasında sahaya sırt dönerek yönetimi ve futbolcuları protesto ettiler. Kendi saha ve seyircisi önünde çıktığı Mardinspor karşısında 3-0 mağlup olan Adıyamanspor yöneticilerini taraftar istifaya çağırdı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte taraftar Mardinspor lehine slogan atarak, alkışlarla soyunma odasında gönderdi.

Adıyamansporlu taraftarlar, Adıyamanspor Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan aleyhine slogan atıldı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Adıyamanspor Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan'ın siniri konuşmalarına yansıdı. İstifanın çözüm olmadığını dile getiren Bozdoğan, taraftarların tepkilerini anladığını ve bu işi daha iyi yapan birini bulursa görevi bırakacağını açıkladı. İstifa çağrılarına kulak veren Bozdoğan, bu hafta yönetimi toplayacağını ve kongre kararı alacağını söyledi.

Bodoğan, "Bu işi benden daha iyi yapacak babayiğit varsa gelsin. Görevim boyunca bir önceki yönetimin borcunu ödemeye çalıştım. Borçların çoğunluğunu kısıtlı imkanlara rağmen ödedim. Adıyamanspor bulunduğu kambur durumdan bir türlü kurtulamadı. Sahipsiz denilen takımlara bile destekler yağarken, bize destek olunmuyor" dedi.

Stat dışında 'Yönetim istifa' diyen taraftarlarla Başkan Bozdoğan arasında kısa süreli gerginlik yaşanırken, diğer yöneticiler Başkan Bozdoğan'ı sakinleştirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2009 Pazar 19:40:05
Güncelleme :18 Ekim 2009 Pazar 23:24:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?