1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Yükseliş devam edecek!

TFF 2. LİG

Adıyamanspor Genel Menajeri Özcan Bozdoğan, İskenderun Demirçelikspor maçıyla birlikte bir ivme kazandıklarını, bu yükselişin Malatyaspor maçıyla devam edeceğini söyledi.

Hafta sonu deplasmanda oynayacağı Malatyaspor maçına hazırlanan Adıyamanspor'da İskenderun Demirçelikspor karşısında alınan 3 puan sonrası morallerin yerinde olduğu gözlendi. Adıyamanspor Genel Menajeri Özcan Bozdoğan, yaptığı açıklamada, 2 sakat, 3 tane de cezalı oyuncularının bulunduğunu belirtirken, Malatya'ya puan için gideceklerini söyledi.

Taraftarlardan destek bekleyen Bozdoğan, "3-4 yıldır evimizde yenemediğimiz İskenderun Demirçelikspor'u 9 kişi ile yendiğimiz için mutluyuz. Maç öncesi karşılaşmanın zor ve çekişmeli geçeceğini biliyorduk. Futbolcularımız maça bu doğrultuda hazırlandı. Bu bilinçle futbolcularımız, sahada müthiş bir şekilde mücadele etti. Heyecanlı geçen bu maçın ardından keyifli anlar yaşadık. Galibiyet sevincimizi taraftarlarla paylaştık. Taraftarların desteğiyle Adıyamanspor daha iyi yerlere gelecektir. Malatyaspor

maçını kazandığımız taktirde play-off için önemli bir mesafe alacağız. Malatyaspor maçı da zor geçecek. Çünkü Malatyaspor da bu maça ya tamam ya devam gözüyle bakıyor" dedi.

Malatyaspor karşılaşmasının ardından Çarşamba günü kendi evlerinde Şanlıurfaspor'u konuk edeceklerini hatırlatan Bozdoğan, "Malatya'dan 3 puan ile dönüp, haftaya Çarşamba günü kendi evimizde oynayacağımız Güneydoğu derbisi olarak bilinen Şanlıurfaspor karşılaşmasına gözümüzü dikeceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2009 Çarşamba 16:31:02
Güncelleme :12 Kasım 2009 Perşembe 10:04:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?