1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Yusuf Çetin'den valiye plaket

İstanbul-Ankara Süryani Ortodoks Cemaati Ruhani Reisi ve Patrik Vekili Metropolit Filüksinos Yusuf Çetin, Vali Ramazan Sodan'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Metropolit Filüksinos Yusuf Çetin ve Süryani Cemaati mensupları Vali Ramazan Sodan'ı makamında ziyaret etti. Adıyaman'da bulunan Mor Petrus Mor Pavlus Kilesi'nin kuruluş yıldönümü nedeniyle büyük ayin için Adıyaman'a gelen, Metropolit Filüksinos Yusuf Çetin, Vali Ramazan Sodan'a hayırlı olsun dileklerini ileterek, plaket takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ramazan Sodan, kendisinin de en kısa zamanda kiliseye ziyaret gerçekleştireceğini söyledi.

Metropolit Yusuf Çetin ise, Adıyaman'daki ilk ziyareti Vali Ramazan Sodan'a gerçekleştirdiklerini belirterek, "Düzenleyeceğimiz büyük ayin için Adıyaman'da bulunuyoruz. Bu bir nezaket ziyaretidir. Adıyaman ve kilisesi bizim için çok önem arz etmektedir. Adıyaman'da düzenleyeceğimiz büyük ayin öncesi ilk ziyaretimizi Vali Ramazan Sodan'a gerçekleştirdik " dedi.

.
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2008 Cuma 18:26:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?