6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Yüzen havuz onarıma alındı

YÜZEN HAVUZ ONARIMA ALINDI

Gazihan Dede mevkisi Atatürk Baraj göleti üzerine kurulan Türkiye'nin en büyük yüzen havuzu, aşırı yoğunluk nedeniyle hasar gördü.

Atatürk Baraj Göleti üzerine kurulan yüzen havuz Gazihan Dede mevkisine pikniğe gelenlerin yoğun ilgisi nedeniyle kısa sürede hasar gördü. Aşırı yoğunluk ve dikkatsiz kullanım nedeniyle korkulukları kırılan yüzen havuz bakım ve onarıma alındı. Yetkililer kırık olan korkulukların tamiri ve cankurtaran ile güvenlik görevlisi alımının ardından havuzun yeniden faaliyete geçeceğini belirttiler.

Vali Ramazan Sodan, Gazihan Dede mesire alanı ve yüzen havuza yaklaşık 1 milyon TL'lik yatırım yapıldığına dikkat çekerek, Gazihan Dede'ye çok güzel hizmetler yapıldığını vurguladı.

Vali Sodan, yüzen havuzun bir hafta içersinde açılacağını belirterek, "Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Gazihan Dede piknik alanında temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarında 30 kişi çalışıyor. Park alanları, çocuk oyun alanları düzenleniyor. Yaklaşık olarak 1 milyon TL'lik yatırım yapılıyor. Buranın yolunu da asfaltlayacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2010 Pazartesi 12:08:04
Güncelleme :23 Ağustos 2010 Pazartesi 18:13:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?