6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Yüzme kurslarına ilgi büyük

ÇOCUKLARIN HAVUZ EĞLENCESİ

Yıldızlar Spor Kulübü bünyesinde açılan yüzme kursları, yaz mevsiminin en çok tercih edilen kursları arasında yerini aldı. Minik çocuklar, bir yandan havuzda serinlemenin keyfini yaşarken diğer yandan yüzmeyi öğreniyorlar.

Kurslar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait 100.Yıl Kapalı Yüzme Havuzunda devam ederken, yüzmeyi öğrenen 150 minik sporcuya sertifika verildi. Öğrenciler sertifikalarının antrenörlerinden aldı. Suyun içinde hem eğlenen hem yüzmeyi öğrenen çocuklarını heyecan ve mutluluklu izleyen veliler de suyun içinde yavrularının fotoğraflarını çekebilmek için çaba harcadı.

Kursların yılın her ayında 6 antrenör ve 4 cankurtaran ile verildiğini söyleyen Yıldızlar Spor Kulübü Başkanı Yunus Bilen, yüzmeyi çocuklara sevdirerek yüzmeye olan ilginin artmasını sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Sertifika dağıtım töreninde konuşan Kulüp Başkanı Yunus Bilen, "Başarılı öğrencilerimize bugün yaptığımız törenle sertifikalarını verdik. Öncelikle anne-babaları ve daha sonra öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bunun yanı sıra bizlere gerekli ilgili gösteren Gençlik Spor İl Müdürümüze de teşekkür ederim. Bugün burada 150 sporcumuz sertifikasını aldı. Biz bu yıl eğitimleri 12 aya çıkardık. Yaz-kış demeden eğitimlere devam edeceğiz" dedi.

ÇOCUKLARIN HAVUZ EĞLENCESİ
ÇOCUKLARIN HAVUZ EĞLENCESİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2010 Çarşamba 17:38:05
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 09:40:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burak özaltay IP: 94.122.132.xxx Tarih : 9.11.2010 14:17:56

bende yüzmediyim.BEN gençlik spor il müdürüne teşekkür ederim adıyamandan ben tüm yüzenler umarım