1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Zabıta dönercileri denetledi

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kurallara uymayan dönercileri mühürledi.

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, daha önceden kurallara uymaları yönünde ikazda bulunulan ve ikazlara aldırış etmeyen dönercileri mühürledi. Sağlıklı koşullarda hijyen şartlarına uygun döner satışı yapılması, kaldırımların işgal edilmemesi, vatandaşların satış esnasında rahatsız edilmemesi için zabıta ekipleri tarafından belirlenen kurallara uyulması için 15 gün süre verilmişti.

Zabıta ekipleri verilen süre sonrasında dönercileri denetlemeye çıktı. Kent merkezindeki dönercilere yönelik yapılan denetlemelerde taşkınlık yaşanmaması için polis ekipleri de katıldı. Denetimlerde kurallara uymayan ve özellikle dışarıda döner satışı yapan işletmeler mühürlendi. Yapılan denetimlerin bu günkü ayağında 5 olmak üzere toplam 7 dönerci mühürlenerek kapatıldı.

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, insanların sağlığının her şeyden önce geldiğini, hijyen koşullarında gıda satışına müsaade edeceklerini belirterek, aksi halde hiçbir şekilde satışa izin verilmeyeceğini vurguladı.

 

iha
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2009 Salı 14:54:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?