6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Zabıtadan Ramazan denetimleri

Adıyaman Belediyesi Ramazan öncesi denetimlerini sıklaştırarak, sağlıksız koşullarda üretim ve satış yapanlara ceza yağdırdı.


Zabıta ekipleri, Tarım Müdürlüğü'ne bağlı ekipleriyle birlikte yaptığı denetimlerde gıda satışı ve üretimi yapan esnafı denetledi. Ekiplerin fırınlarda yaptıkları denetimlerde temiz olmayan ve ekmek gramajı az olan 60 fırına tutanak tutarak yasal işlem yaptı. Ekiplerin kasap ve lokantalara yönelik denetimlerinde ise, 8 lokanta ve 9 kasabada temizliğe riayet etmedikleri gerekçesiyle tutanak tutularak gerekli cezai işlemler uygulandı.


Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Ramazan öncesi denetimleri sıklaştırdıklarını ifade ederek, "Halkımızın daha sağlıklı gıda satın alması adına Ramazan Ayı öncesi zabıta denetimlerimizi sıkılaştırdık. Bu mübarek ayda halkımızın huzur içinde gönül rahatlığıyla alışveriş etmesi her şeyden önce insanlık görevimizdir. Denetimlerimizi genişleterek diğer esnafları da kapsayacak bir şekilde sürdüreceğiz. Bu konularda yasalar çerçevesinde gerekli işlemler taviz verilmeden sürdürülecektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2007 Çarşamba 14:44:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?